QUIROMASSATGE

Restaura el cos
i prevén la malaltia.

Tècnica de massatge basada en el treball terapèutic amb les mans sobre l’organisme, mitjançant maniobres de fricció, pressió, percussió, amassaments, vibracions, estiraments, etc.

 

Mitjançant el massatge manual aconseguim relaxar el teixit i augmentar-ne la vascularització. Alliberant tensions produïdes per l’estrès, per hàbits de mala postura o la manca de descans.

 

El massatge té molts beneficis sobre la salut: relaxa, alleuja el dolor, millora la circulació sanguínia i limfàtica, ajuda a eliminar toxines i a descansar millor.

Maribel

Massatgista

“La meva feina és motivació, entrega i gratitud. M’agrada ajudar la gent i que se sentin millor”.

 

Maribel té una gran experiència, no només en la tècnica del massatge, sinó també en tractar la gent. Ella és escolta i calidesa. És una mà sobre l’espatlla, un punt de recolzament amb què compten els seus clients, per relaxar-se i deixar l’estrès de banda.

Maribel

Massatgista

Fós molt virtuosa e discreta per la molta amor. Al cavaller Les quals set parts de cavalleria. Torneigs nodrint los infants de poca edat en l’exercici militar. Dels romans: d’Escipió d’Anibal de Pompeu d’Octovià de Marc. Les forces dels enemics E per ço. Tul·li Llegim en la Santa Escriptura les històries. De molts altres Trobam escrites.

 

E retenir aquelles Antigament l’orde militar era. Ab lo divinal adjutori serà. Útil e expedient deduir en. La prudència e indústria dels batallants diverses vegades los pocs.

 

Un espai petit,
on passen grans coses.

ESPAI FISIO