MARXA NÒRDICA

El cos es troba bé
en el moviment i el ritme.

Estem fets per a caminar. El simple fet de moure’ns posa en funcionament el nostre cos i activa els nostres sistemes.

 

La Marxa Nòrdica és una activitat física que consisteix a afegir uns bastons a la forma natural de caminar. Partint d’una bona postura, una bona marxa i una bona tècnica en l’ús dels bastons, obtenim molta més activitat muscular i mobilitat respecte a la marxa normal o la marxa amb bastons de muntanya.

 

Amb la Marxa Nòrdica activem el cos sencer: el tronc, la cintura escapular, els braços i les mans; alhora que mobilitzem els malucs, la columna lumbar i les cames. Enfortint els músculs, potenciant l’equilibri i obtenint una aportació fluídica òptima.

Situats als voltants del Parc Natural de Sant Llorenç podrem gaudir de la marxa nòrdica en un entorn únic i a l’aire lliure, mentre cuidem la nostra salut.

 

En síntesi: el cos vol moviment, i el moviment es tradueix en equilibri, salut i benestar.

ELS NOSTRES INSTRUCTORS

Escola de Marxa Nòrdica 

Rubèn

Instructor

«La salut integral de la persona és multidimensional. A part de l’harmonia necessària entre els factors biològic, psicològic i social, també ens caldria afavorir la sensació de connexió interna que comprèn els nostres valors i creences i que trobem sovint a la Natura. Els vincles amb la Terra i la salut són components essencials de la salut integral de l’ésser humà».

Núria

Instructora

«Amb la marxa nòrdica ho mobilitzem tot a nivell articular, i tonifiquem un gran nombre de músculs; més que caminant sense bastons, amb bastons de muntanya, o corrent. És l’exercici més complet que conec, a més de la natació o l’esquí de fons. A més té el vessant social, i de contacte amb la naturalesa, factors essencials per a la salut. Com a fisioterapeuta, la considero una gran eina de prevenció i potenciació de la salut».

Un espai petit,
on passen grans coses.

ESPAI FISIO