FISIOTERÀPIA

Prevenir la malaltia i
potenciar la salut.

La fisioteràpia a més de rehabilitar lesions implica treballar per a recuperar la màxima funció dins de les capacitats de cada persona.


Des de la fisioteràpia treballem per tal de millorar i recuperar les funcions motores, maximitzar el moviment, alleujar els dolors i tractar i prevenir les alteracions físiques associades a malalties, lesions i altres discapacitats.


Sempre amb la premissa de prevenir la malaltia i potenciar la salut, apliquem un ampli ventall de tècniques com la mobilitat, l’exercici, i mitjans físics com la calor, fred, massatge, punció seca, electroteràpia, etc.

Santi

Fisioterapeuta

“La meva professió em permet relacionar-me amb molta gent diferent i ajudar-los a trobar una solució als seus problemes de salut. Gràcies a la fisioteràpia podem tractar a les persones en la seva totalitat, i no només la lesió o malaltia que pateixen”.

Santi

Fisioterapeuta

“La meva professió em permet relacionar-me amb molta gent diferent i ajudar-los a trobar una solució als seus problemes de salut. Gràcies a la fisioteràpia podem tractar a les persones en la seva totalitat, i no només la lesió o malaltia que pateixen”

 

Un espai petit,
on passen grans coses.

ESPAI FISIO