Política de cancelació / devolució

DADES:

En cas de pagament dels serveis de fisioteràpia i osteopatia a través de la passarel·la de pagament, les dades del responsable són: Núria Armengol Vallès, amb NIF, 45488100B, domiciliada a Carrer de Ramón Mias 10-12, Matadepera (Barcelona) . Telèfon: 937300323 A/e: hola@espaifisio.com

CODIFICACIÓ DE DADES:

Durant el procés de reserva o compra es sol·licitaran les dades personals amb la finalitat de facilitar la reserva on line i la prestació del servei. Les dades de la targeta de crèdit s’introduiran a la passarel·la de pagament del banc. En cap cas el Centre es guarda el cap dada relativa a les dades del pagament. Qualsevol que sigui la targeta utilitzada, la transacció està totalment encriptada (SSL), les dades són confidencials al llarg de tota la transacció i no es conserven.


CONDICIONS DE PAGAMENT I DEVOLUCIONS: 

1. XECS REGALS de serveis de fisioteràpia, osteopatia.

– El client selecciona el servei que vol regalar i introdueix el correu electrònic on vol rebre el xec regal. Un cop seleccionat, s’abonarà el total del preu del servei mitjançant la pasarel·la de pagament. Cal seguir tots els passos indicats i llavors  rep un correu electrònic confirmant la reserva. Sinó. es realitza el pagament de la reserva no quedarà confirmada.

– El beneficiari del xec regal haurà de concertar la visita mitjançant el nostre portal, accedint-hi des del botó que es troba al menú del web.

– El beneficiari bescanviarà el xec regal en el mateix centre, mostrant el xec regal per validar el codi d’us unipersonal.

– Els xecs regal caduquen als 12 mesos.

– La resta de condicions de pagament, modificacions i devolució són igual que per la reserva on line.

– No s´admet reemborsament de xec regal sota cap concepte, no es pot utilitzar o bescanviar els xecs regals per la compra d´altres serveis que els dels tractaments en vigor al nostre establiment.

2. BONUS XEC REGAL

– Els abonaments són unipersonals, no es poden compartir entre varies persones ja que van associats al nom de client.

– La primera visita no es pot incloure en l’abonament.

– Al comprar el pagament s’abona el preu total del mateix abans de consumir-lo.

– Per consumir una sessió del abonament cal reservar on line i podrà pagar amb el xec regal. Cada sessió s’anirà descomptant de la totalitat fins a finalitzar l’import total del xec regal.

– Els abonaments caduquen als 12 mesos de la seva compra. Estan dirigits a persones que han de venir de forma molt freqüent per algun tipus de rehabilitació, no són per visites puntuals. 

– La resta de condicions de pagament, modificacions de reserva i devolucions són iguals que les de la reserva on line.